SE OG LES 2020

SE OG LES er en fagkonferanse i regi av Bergen Offentlige bibliotek med aktuelle forfatter, sentrale problemstillinger og ny forskning. En arena der ulike fagmiljøer utveksler kunnskap og inspirerer hverandre.

I anledning Se og Les 2020 har Chocolatier Paul Evers laget en eske med 16 premium sjokoladebiter:

Du vil finne mørk sjokolade med 70% kakaomasse, parfymert med havsalt fra den norske Atlanterhavskysten. Premium belgisk sjokolade (12 gram) med opphav fra Ghana og Elfenbenkysten. Esken inneholder også en melkesjokolade av topp kvalitet som kommer direkte fra Belgias hovedstad Brussel. Jeg har tilsatt espresso fra italienske Lavazza og kalles “Café au Lait”. Den tredje variant i esken er hvit sjokolade, basert på kakaosmør av beste kvalitet og melkepulver.

Alle sjokoladebiter er håndlaget i Bergen med råvarer av høyeste kvalitet og ekspertise fra sjokoladelandet Belgia. Husk at sjokolade holder seg best mellom 12 og 18 grader. Av hensyn til miljøet er sjokoladen pakket med svanemerket emballasje som du kan bruke om igjen eller kompostere. Dessuten bruker jeg vannløselig blekk. Hver plate har et kaloriinnhold på ca. 70 kcal. Dette forbrenner du lett ved å jogge ca. 7 min …

Less is more